torsdag 27 mars 2014

VILKEN KVÄLL !

God morgon alla pinglor ! I dag är jag uppe med tuppen ! Sitter här och myser efter kvällen igår med tjejerna .Först blev det lite fix här innan jag var på g för att bli hämtad :)





När vi väl kom dit fick vi börja äta en supersmarrig kycklingsallad och kanonggott grovt färskt bröd och sedan några glas vin till  .Mmm vad gott !Alla var så taggade att få se alla nyheter som dom skulle visa .Ja det blev ju mycket babbel efter som vi inte setts på ett tag .Ja sedan när det hela började höll man ju på att dö en smula !!!  OMG vad mycket snyggt från Odd Molly ,Esprite .Creme och andra märken .Sedan blev det lite paus med kaffe och kaka ja och mera babbel ,skratt .Ja sedan visade dom  massor av mera snyggt .Ja det var en himla härlig kväll med tjejerna .I dag blir det ett u.n.d.e.r.b.a.r.t. besök nu på morronen hos goa Benita och fixa fötter ,sedan hem och städa lite inför helgen .I kväll blir det en sväng till goa Carro för lite fika och massor av härlig babbel .Bäst att hoppa in i duschen och käka lite frukost .Önskar er alla vänner en skön och härlig torsdag i morron är det veckans bästa dag igen !!! Smile & Be Happy ;) Nu kikar solen fram här hos mej hoppas den skiner hos er med !!!  KrAmar


 

7 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Roligt och kolla på vårnyheter, såna visningar är toppen.
Hoppas du får en solig fin dag
Kramar
AnnaMaria

Unknown sa...

Jag köpte mig en creamkofta idag med brodyr på ryggen och volang framtill....kunde inte motstå den...

Rita, jag har samma problem som du men av någon konstig anledning så funkar det med plattan men inte på laptopen...konstigt va?

Kram/c

House and Garden by Bia sa...

Lät verkligen trevligt!...hoppas allt är bra med dej....ha det gott!
Trevlig helg
Kram bia

ullie sa...

så kul när allt blir så lyckat.. stor kram vännen

Helene sa...

Åh va mysigt !!
Kram Helene.

Sallys hus sa...

Godmorgon!
Ler brett... du är ju för härlig!
Du är ju jääämt så himla glad..;)
Det smittar!
Vilken mysig kväll!
Modevisning, lite gottigott och en massa babbel... det är ju en energipåfyllare utan dess like..;)

Låter som du får en mysig dag i dag med..;)
Själv ska jag snart till frissan o bli ompysslad.
Kram katarina
Ps. Ta bort den översta kommentaren det kan vara sån där spam. det har jag fått flera gånger och det kan tydligen förstöra hela sidan eller nåt i den stilen.

Gamla Posthuset sa...

Supermyys!

Önskar dig en toppenhelg!
Kraam
Ina