lördag 8 mars 2014

SOLIGA LÖRDAG

God morgon alla underbara bloggvänner ! I dag blev det en välbehövlig sovmorgon bara så himla skönt .När jag väl  vaknar och tittar ut så skiner solen från klarblå himmel .Kan det bli bättre !!:))). I går blev det en tur till stan i stället mannen hann inte plocka upp mej när han åkte till Flen .Sedan hem och kolla på Let´s dance tycker många är duktiga men Benjamin är ju bara så duktig .Ja det blev att kolla på det och tända ljus och mumsa på färska blåbär ,bara så gott .Många har frågat vad Detox är .Ja det är  en utrensning av kroppen ,för att få bort slagg produkter .Ja som att byta motor i en bil !!!;))) fniss.Man känner sej som en ny människa och får massor av energi och mår bättre ,går ner i vikt ,sover bättre ! I dag är dag 3 för mej så i dag får jag börja äta lite mera .Trodde det skulle vara jobbigare men det har gott kanon bra .tror det beror på att jag var mentalt förberedd och himla ladda sedan har jag druckit mycket vatten .I dag blir det en sväng till stan i det fina vädret .


I kväll blir det att kolla på finalen på Mello och se vilken låt som får representera Svergie ....Ha en underbar lördag alla vänner mys och njut !!:))) PuSsAr & KrAmar .

5 kommentarer:

Hajan sa...

Ja i kväll bliver det Mello här med.
Här är över 14 + grader nu, härligt,
Det har gått väldigt fort nu, inget är sig likt, vad beträffar
väder situationen.
Det är bara att gilla läget.
kram Harriet

Mamma C sa...

Det blir nog mello här med efter badtunnan. Ha en fortsatt fin och bra lördag.
Kram Mamma C

Änglarna finns sa...

Kikar in, bara för att önska dej en mysig lördag!
Kram Annika

Helenas enkla vardag sa...

Vad spännande med Detox, skulle nog behöva en utrensning efter alla huvudvärkstabletter. Här ska också kollas på mellon.
Ha en mysig kväll.
Kram Helena

Sallys hus sa...

Hej hej!
Va duktig du är!
Här skulle motorn också behöva bytas..;) Vore toppen att sova lite mer..;)
Ha en mysig mellokväll..
Kram Katarina