fredag 21 mars 2014

FREEEEDAG !



Godmorgon alla sköna -fredagsbönor ! Ja då var det veckans bästa dag igen .Hur skönt som helst :)Det är bara så skönt att sitta och njuta med en god smooties och njuta av med lite soft musik när kidzen har gått till skolan .Hemmet är nystädat ,kylen är fylld med massa smarrig helgmat ingen tvätt och jag bara känner hur fredags feelingen bubblar i kroppen woop ,woop !
 I går var jag hos Nina som är en kanon tjej på spamanikyr med parrafinbad .Åh vad underbart och härlig ,mina händer är lena och mjuka som en bäbis . Ja denna vecka har det verkligen varit guldkant på tillvaron med nagelfix ,fixa bryn men det behöver vi alla ! Hur skönt som helst :))).Tack söta Nina för några sköna timmar .Sedan blev det att storhandla och ett mycket givande möte .I dag blir det en sväng till tandis har en tand som krånglar (: Sedan en sväng på stan för idag är det 10 + grader här och solen skiner u.n.d.e.r.b.a.r.t. Kolla vilka helt underbara skor jag klicka hem igår  från  nätet , dom skrek  mitt namn helt Lovely för mej som älskar spets ! Nu väntar duschen .I kväll blir det fredagsmys med lite god mat och dryck till Let`s Dance.
 
 
Önskar er alla vänner en skön och mysig fredag Smile and Be Happy !!!) FrEdAgSkRaMaR
 


5 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Vad härligt med lite handmanikyr och skorna var ju supertuffa. Ha en mysig helg. På Söndag kommer jag till din stad, för dottern tävlar i Truppgympa.
Kram Helena

Hajan sa...

Jaa Du rita då ses vi på dansen i kväll.
>>>>>Jag gillar det jättemycket, så duktiga Juryn fortfarande är att dansa.

En trevlig fredag önskar jag dig.

Sallys hus sa...

tack snälla för dina fina ord hos mig.. de värmer..;)
men du jag tror jag flyttar hem till dig. Nystädat ingen tvätt och massa smarrigt.. ååå kan det bli bättre?
Här har det också varit let´s dance.. å benjamin är allt min favorit..;)
Kram Katarina

Mamma C sa...

Ja nu är det lite paus i tv tittandet. Än så länge är det Wahlgren som är i topp på Let´s Dance.
Kram mamma C

House and Garden by Bia sa...

Fina skor....kan inte ha låga skor...jag kan bara gå i lite högre klackar....kanske för att jag är så kort, hihi....har alltid gillat höga klackar sen jag var ung....härligt med lite nagelfix och bryn ;))...önskar dej en fin helg!
Kram bia