torsdag 10 november 2011

♥ HÄRLIG TORSDAG ♥






Gomorron alla sötisar!!!!Har varit uppe med tuppen idag .Myst med tända ljus och druckit gott kaffe.Bara så himla skönt med lite egen tid.Igår blev det en härlig dag med lite vardagslyx.Först underbar fotvård.Är ju bara så himla skönt.Senare blev det ljusparty  bara så kul och mysigt.Köpte en ny ljussort som hette snöbär.Luktade bara så himla gott.Ja det var en kanon mysig och trevlig kväll.Kul att komma bort en kväll mitt i veckan.Idag ska jag åka bort med Älsklingen på lite egentid.Vet inte än vart vi ska åka men det blir en härlig överraskning!!!!Önskar er alla godingar en skön och härlig torsdag.Mys och njut alla raringar.För det ska vi göra.Kramar Rita ♥.

5 kommentarer:

Mys och hemtrevnad sa...

vad härligt det låter med egentid med älsklingen...det skulle vi med behöva snart...underbart med fotvård, det skulle jag DEFINITIVT behöva nu...trött och sliten känns det som...ha en underbar tur! kramis semlan

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken gullig man du har som tar dig ut på en överraskningsresa, sånt skulle man göra oftare. Låter roligt med ljuspartyt också, fint namn på ljuset.
Ha en toppendag
Varm kram
AnnaMaria

Livet på Vestergård sa...

Hoppas att du fick en riktigt mysig dag tillsammans med älsklingen!
Kram kicki

Tre Tanter sa...

Det där lät ju inte helt fel :) ha en skön helg önskar 3 tanter

Marie sa...

Hoppas ni har haft en riktigt mysig dag ihop, kul med överraskning!!!!

Kram Marie