tisdag 18 juni 2013

UNDERBARA TISDAG !










Goooodmorgon darling ! Ja i går efter mötet ringde en av min väninnor och frågade vad jag gjorde ? Nej ingenting kommer precis från ett möte .Åh kom hit och fika och surra lite med mej .Sakt och gjort mannen körde mej dit .Vi satt länge och fikade och myste på hennes balkong och hade förstårs massor att surra och skratta åt .Sedan tog vi en tur på stan och kollade runt .Vänta lite här sa hon och for i väg .Ja väl tillbaka kom hon med en  stor murgröna som er en klar favvo hos mej och 3 jättesöta ljuslyktor i rosa .Jag blev så glad och rörd så jag fick tårar i ögonen.Sedan var vi lite småsugna båda två så då gick vi och käkade och satt ute och bara åt och myste .Sedan kom mannen och hämtade mej och det blev en sväng till Maxi för att handla mat .Väl hemma kollade jag och Hanna på lotta på Liseberg och åt hennes stora favvo jordgubbar ,kiwi och glass.Ja det var en underbar måndag och start på midaommarveckan .! Nu har det ju blivit massor av tvätt medans jag log på sjukan så nu går tvättmaskinen i 220 km för det känns som jag har hur mycket tvätt som helst .Så just nu springer jag mellan tvättmaskinen och trädgården .Underbara sol ja det gäller ju att passa på för morrondagen vet vi ingenting om .I kväll blir det ut och käka med 2 andra go vänninor .Ja vardagslyx behöver vi alla!!!!Nej girls nu kör vi tisdag pepp,pepp .Önskar dej en strålande tisdag.KrAmAr Rita ♥.


5 kommentarer:

Änglarna finns sa...

Underbart vännen, att du fyller dina dagar..med roliga och mysiga saker!!
Njut av kvällen och ha det gott!
Kram Annika

Hajan sa...

Då har Du väl haft bra torkväder i dag. Det är lite blåsigt fortfarande här. Klockan är bara 21.15 nu men jag är klar för sängen.
Det har varit en jobbig dag, haft
symaskinen framme hela förmiddagen.
I kväll fanns inte ett skit på tv, tyckte jag. jag såg 112 ambulans-
killarna och deras jobb. det är ju
alltid intressant.
natti,natti

Fröken Tindra sa...

Låter som en härlig dag. Så´nt behöver man in emellan. Jag skall vara ledig ett par dagar nu och göra precis det jag känner för. Skönt!
Kram! Och Trevlig Midsommar!

Helenas enkla vardag sa...

Vilken härlig dag du haft och tur med vädret också!
ha en skön midsommarvecka.
Kram Helena

Gunillasljusglimtar sa...

Jaa gud så kul att få nåt sådär bara...Ta vara på dej Ritagumman ♥ Trevlig midsommar på dej,jag jobbar men går lika bra det också! Kraam Gunilla ♥