söndag 15 januari 2012

♥ VÄRMER SÅ GÖTT ♥
Hallojsan alla gulliga bönor !Vad glad och lycklig man blir av positiva överasskningar .Tack snälla goa Älsklingen för 20 vita tulpaner idag på tulpanens dag ♥ Tack söta Nettan för dom fina orden till mej och den söta Awarden.Blir så glad av positiva saker.Ha nu en skön och mysig söndag alla godingar .Många kramar från LYCKLIGA MEJ ♥♥♥.

7 kommentarer:

Rapport till Vänfors sa...

Grattis till awarden. Hoppas att du börjar återhämta dig från den elaka sjukan du haft och att promenaden du tog var härlig:)
Kram Annika

Huset på kullen sa...

Hej vännen äntligen kan jag kommentera dig har inte gått på hur länge som helst. Men jag har kunnat läsa det är viktigast. Du ska veta att man blir jätte trött när man haft en infarkt o det få man lov att va. Jag har gjort en by pase också. Det är ca 4 månader sen o jag känner av fortfarande att tröttheten slår undan benen. Så ta o vila när du känner tröttheten slå till så går det mycket bättre. Du kommer känna dig piggare så småning om. Ha en underbar kväll kram Beijan

dagdrömmar i vitt sa...

Hej hjärtat <3 vad bra att du blev glad ;) hade hoppats det:)
Du behövde
Verkligen lite uppmuntran!!!:)
Ha det såå gott och bar rädd om dig!!!!!
Kramkram<3nettan

Mitt liv som förskollärare sa...

Oerhört vackra bilder, man blir alldeles glad av hela din blogg. Gamla kort älskar dem,jag har några på landet, men de har ej blivit fotade ännu.
Och så fick jag vet aatt det är Tulpanens dag också, trevligt.
Kram/ Berit

Änglarna finns sa...

Gokväll vännen!!
Så underbart med överraskningar!!
Underbart med tulpanerna..och Grattis till awarden!
Ha en fortsatt mysig kväll!!
Kram Annika

Gunillasljusglimtar sa...

Grattis till AWARDEN! Åh gubben är snäller som köper så fina vita tullisar...Hoppas du känner dej piggare o piggare..kram Gunilla

Mamma C sa...

Grattis till din award. Ha en ny bra vecka.
Kram Mamma C