onsdag 28 augusti 2013

NU KÖR VI !!!!
Gooodmorron darlings ! Hoppas att du har sovit riktigt gott och är fylld av energi inför dagens uppgifter ?! Själv var jag bara så trött på morronen ...zzz...men nu är kidzen i skolan ,solen skiner och det är bara så himla underbart väder. Har en god frukost som jag ska strax njuta av i trädgården. Ja nu gäller det att verkligen att ta till vara alla härliga stunder ute !!!!Innan hösten gör entré på allvar ! Tänk - inte långt kvar till september! En av årets vackraste månader......Idag blir det lite fika med en vän och fylla på kylen och frysen för den gapar tomt !!!!Nej nu jäkla kör vi onsdag Girls .Önskar dej en fin dag min vän :) Love.
 

4 kommentarer:

Bromans Bravader sa...

Det låter som en jättekön dag.
Du, det är faktiskt inte jag på någon av bilderna i mitt senaste inlägg. Tror du menar Nina, lite likt faktiskt. Länk till henne finns i texten, fråga henne direkt om tunikan så får du nog svar =)
Kram Jannike

Hanna sa...

Detsamma till dig.
kram
Hanna

Änglarna finns sa...

Visst är september en underbar månad! Löven börjar skifta färg..dagarna kn vara ljuvliga med hög och klar luft! Sedan fyller jag ju år...så klart att det är min månad...fniss!
Hoppas du haft och har en ljuvlig dag!!
Kram Annika

Home2tiny sa...

Fortsätter det här vädret kommer vi få en härlig höst. Hoppas du haft en mysig dag. Kramisar Tina