lördag 10 augusti 2013

SOLIG LÖRDAG ! Gomorron sköna bönor ! I dag blev det en behövlig och lyxig sovmorron .I går blev det en helt underbar och mysig fredag .Åkte till stan tidigt uträttade lite ärende .Tog en go fika med mannen och Hanna.Blev en god räkmacka och kaffe ute i solen .Bara så underbart att gå på café  sitta ute och kolla på folk njuta och mysa .Sedan blev det att handla mat och åka hem .Väl hemma bakade Hanna och jag långpanne bröd och jag gjorde smarrig kräftsoppa .Sedan blev det att hoppa in i duschen fixa till sej och styra sin kos med härlig fest med massor av vänner och utgång med dans på statt.Ja vi hade en himla rolig och helt underbar kväll.Idag blir det marknad i stan med Hanna och kolla på Oscar Zia .Ska ta och mumsa i mej det sista av min fukost.Sedan ska jag njuta dagen till max hamstra massor av inspiration och energi :)))). Önskar dej en a.m.a.z.i.n.g. Lördag fylld av solsken .L♥VE Rita ♥.

4 kommentarer:

Hajan sa...

Oj vad roligt du har jämt, Oscar Zia är en trevlig liten pojke.
Han dansade utmärkt i Lets Danse

trevliga bilder på dig

kram Harriet

Änglarna finns sa...

Hej vännen!
Är så glad för din skull! Du kan också verkligen konsten att njuta av dina dagar!!
Hoppas även denna dagen blev helt fantastisk!!
Kram Annika

Browneyedgirl sa...

Godmorgon =)
Måste fråga, var det du som kom in på sköna gertruds igår och fikade. Spanade allt på dig men visste inte. Hade tänkt komma ut och fråga dig sen men var fullt upp =)
Är så svårt att känna igen någon från bloggen i verkligheten. Men om det var du så var det ju otroligt skoj att se dig *hihi* Nästa gång ska jag prata med <3
Kramen och ha en toppen dag

Hanna sa...

Låter mysigt.
Ha en fin dag.
Kram
Hanna