måndag 11 november 2013

NY VECKA !

Goooodmorgon sweeties ! Ny vecka ,nya möjligheter .Hoppas att ni har haft en skön och mysig helg ,synd att det går så himla fort bara .Igår var vi till Rusta och handlade gardiner påslakan och mattor till Hannahs rum .Hon ville ha lite nytt till sitt rum ! Sedan var vi på Sultans och tog en fika och myste lite .Väl hemma blev det att tända massor av ljus , krypa upp i soffan och kolla på ett nytt och underbart av Solsidan .I dag blir det ett träningspass igen woop ,woop.Bäst att ta tag i dagen ! Önskar dej en magisk  måndag fylld av positiv energi ! Så Girls nu köööööör vi och ser till att den här veckan blir en vecka att minnas .KrAmAr & kÄrLeK.

 

6 kommentarer:

No34 sa...

Hallå fina du!
Här startade dagen med en liten, liten sovmorgon. Smarrig och nyttig smoothie till frukost innan en Power walk med hundarna på dryga timmen i skogen och morgonsolens glänsande strålar i frosten! En alldeles perfekt ledig måndag morgon!!
Önskar dig en ny magisk vecka, kramis Kate

Katta sa...

Åh jösses vad du var fylld av energi på måndagsmorgonen, kan det vara den vackra koppen med budskap som gör det? ;) Låter som ni hade en trevlig söndag med både shopping och fika. Önskar dej en toppenvecka, kram Katta

Mamma C sa...

Jag går in i min sista mysvecka här nere på Canaria innan man ska hem till kylan.
Kram Mamma C

Hajan sa...

det är bara jag som hälsar på,
huvudsaken är Du trivs bra
och kanske själv vill skriva något.

kram Harriet

Jenny sa...

Härligt!
Kram Jenny

Hanna sa...

Ha en fin dag!
Kram
Hanna