måndag 27 augusti 2012

♥ HAPPY MONDAY ♥





Hallojsan alla raringar!!! Ja då var det måndag igen.Känner mej så glad och lycklig efter en kanon helg i goa Göteborg.Tänk att det alltid är lika skoj att komma hem och träffa sina vänner.Dom vi var och besökte hade hyrt en stor och mysig lokal .Så vi var säkert en 25-30 personer både vuxna och barn.Det var så himla fint och mysigt dukat med långbord .Vi åt helt underbara havskräftor och färska räkor varmt och gott vitlöksbröd och aioli.öl vinoch cider .Ja det var en helt underbar kväll med många goa skratt go musik och härlig stämning så det blev en sen kväll långt in på småtimmarna .För väl hemma hos mina vänner blev det att sitta och tjöta innan det blev att krypa till säng .Glad nöjd och lycklig efter en kanonkväll.Igår tog vi det lugnt satt ute och njöt av det till sist fina vädret som det blev.Ja denna helgen har varit kanon synd bara att tiden går så fort när man har skoj.Väl hemma blev det lite kaffe och surr innan den goa sängen väntade.Idag skiner solen och det är en fin höstdag .Så idag blir det lite småfix med tvätt och städning.Önskar er alla underbara som kikar in hos mej en go start på veckan en härlig måndag .Kramar från glada och lyckliga mej  ♥ ~~~~ Rita ~~~~ ♥.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Oooo,härligt & som alltid ljuvliga bilder/Kram finis!

Gunillasljusglimtar sa...

Låter så gott att du skriver att du är lycklig! Inte så ofta man läser eller säger själv förresten.Det är jag med faktiskt! Hoppas det ska bestå...Ha det gott i soliga måndagsvädret...Kramelikram Gunilla

Tina sa...

Men så härligt det lät, jag var ju också i en festlokal i Gbg i helgen..

kramen

Älskade pion sa...

Oooooohhh,vilken härlig helg du verkar att ha haft.;)Ha en bra start på din vecka vännen.Kraaaaaaaaaaaaam Ulrika

Prinsessorna på Bellevue sa...

Åh, vilken härlig helg du har haft! Såå himla gott med kräftor!!! Ja, visst går tiden fort när man har roligt...

Kram
Petronella

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så härligt att få till en sådan helg, jag och mina barndomskompisar har pratat i flera år om att träffas men när alla är utspridda över hela landet och utlandet så är det inte lätt att få till.
Ha en bra dag/Theres

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh så härligt att få till en sådan helg, jag och mina barndomskompisar har pratat i flera år om att träffas men när alla är utspridda över hela landet och utlandet så är det inte lätt att få till.
Ha en bra dag/Theres

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så roligt, både och åka till Göteborg och gå på fest. Skaldjur är ju så gott också. Idag har vi haft sol här också, och riktigt varmt.
Varm kram
AnnaMaria

Hanna sa...

Härligt
Kram
Hanna

Lilla gårdshuset sa...

Wohooo vilken toppenhelg i Gbg! Sådana helger kan man leva länge på.

Kramis/Heléne

Anonym sa...

Mysigt, mysigt, så härligt att du är glad och lycklig!!!!
Kram
AC

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Låter som en härlig helg. Hoppas du har haft en riktigt fin måndag också!