tisdag 22 september 2009

TISDAG 22 SEPTEMBR 2009




Hejsan alla goa och gulliga.Ja idag är det höstdagjämning och det syns oxå.Här är det mulet och blåsigt.Skönt att vara inne och fixa och greja.Har hållit på med massa tvätt.Tagit fram lite varmare kläder.Tagit en dans med snabeldraken .Mysigt att vara inne och greja tända ljus lite här och där.Ja det gillar jag.Har gjort läxor med mellan killen.Ska börja med maten snart och mina änglar har önskat stuvade makaroner och korv,så jag tänkte göra det.Kollade på dvd härom kvällen med Älsklingen vi såg nya Wallander Cellisten och den kan jag varmt rekommendera .Ja den var bra från början till slut.Vill gå på bio med älsklingen och se Flickan som lekte med elden är jag sugen på,har hört att den ska vara bra.Ihelgen fick vi gjort mycket ute fick in utemöbler och grejer som stått ute under sommaren och det är ju skönt.Ska köpa lite ute blommor och fixa lite .Har fixat min stora lykta som hänger när man går in hos oss med rönnbär 2 vita blockljus och en liten vit ängel i ja det blev bra !!!!!Mysigt att ha lyktor både inne och ute.Ha en mysig kväll alla raringar HÖSTKRAMIZAR *****RITA*****.

32 kommentarer:

LillaFlisan sa...

Ja, nu är det verkligen passande med tända ljus och lyktor. Brrr så mörkt och regnigt vi haft det idag!

Hoppas att allt är väl med dig.

Kram

Flisan

Sari sa...

Ja, idag känns det att hösten är här!
Det blåser som bara den... Inte alls skönt... Men desto skönare inomhus!
Jag har inte sett nya Wallanderfilmen. Jag går aldrig på bio... men den kommer ju på DVD så småningom, hoppas jag!
Ha en trevlig kväll!
Kram Sari

Fröken Tindra sa...

Lite höstmys är aldrig fel!
Kram!

Roses & Angels sa...

Hej!Tack vännen! Ja burken vart uppskattad, sylten likaså. Ja vädret har varit kanon i helgen men nu renar det här. HAHHAH ja det står Christa va på skylten??? hihi! Oj oj jag måste vara smått galen men det bjuder jag på! Pajen är säkert jätte god! MÅSTE göra den nån dag här! Tack kära du! Nja kalas är det väl inte eftersom mamma fortfarande behöver vila men blommor har hon fått idag!!! Liljor i vitt och rosa !Hoppas allt är bra med dig! NU har jag äntligen tid att svara er alla om jag nu hinner med alla idag! Ibland halkar man efter! ha en fin kväll söta! Kram

Mamma C sa...

Nu är det höst ordentligt. Regnar, blåser och lövena yr. Då är det myspys att tända en massa ljus.
Kram Mamma C

Cc sa...

Innan jag fattade vad du menade med snabeldans, det gjorde jag snabbt idag. Tar nog mer i morgon. Kram

Home No.1 sa...

Ja nu längtar man efter tända ljus!
Ha det gott!!!!
Kram Annica.

Livet på Berget sa...

Ja idag är det ruggigt ute. Så mysigt att vara inne när det blåser och regnar. Här har jag också tänt ljus och badat bastu med lilltjejen.
Må gott!
Kram
/Sara

Körsbärshöjden sa...

Ja,nu tänder man ljus och läser böcker i favorit fåtöljen :)

Kram Kram
Eva

Jenny sa...

Hej Rita!
Tack för din jättegulliga grattishälsning inne hos mig:)

Ja, nu är hösten här, vad grått o regnigt det har varit idag..var ute o gick nu ikväll och höll på att stå på örat av alla de blöta löven som trillat ner på från träden:)

Ha en skön kväll,

Kramis Jenny

Tessan sa...

Halloj! ja idag känns det verkligen som det har varit höst men de pratar ju om att det ska bli fint till helgen igen. Hoppas det! bara att njuta de här sista fina dagarna.

må gott tessan

annika sa...

Jomen visst är det höstaktigt i dag med den busiga vinden. Det är en bra anledning att mysa till det inomhus. Dottern och jag har varit på Friskis& Svettis i kväll. Det är oxå mysigt att göra tillsammans. Åker till trakterna runt Flen i helgen. Du bor väl i Södermanland?
Annika

Lantliv sa...

Här höstrustas det...utemöblerna får stå ute ett tag till...tänk om...Brukar också ha ljus på trappan..det ser mysigt ut...,
kram Anne-Lee

Anki sa...

Vad du fixar och grejar...fint blir det tänker jag! Ja nu är det allt hösten, blåser storm å regnar...mörkt blir det alldeles för tidigt så det är tur att man har många ljus!

Ha det gott & goa kramen till dig!

Gammelbålsta sa...

Hej!
Det är skönt att fixa ute innan det blir för kallt. I år har vi inte ens några utemöbler framme eftersom vi inte hunnit göra någon uteplats. Vi har bara en pool som måste tömmas och tas in.
Ha det jättebra Kram Aydan

paula sa...

ja nu är det mysigt att tända ljus på kvällarna
ha det gott
kramiz

Vit som snö sa...

Än har vi så vackra höstdagar att dansen med snabeldraken får gärna vänta;-) Dammråttorna får dansa nån dag extra när vädret är som nu.
Bra med filmtips, det tackar man för!
Ha en skön dag! Kram Cilla

Tina sa...

Hej gulliga Rita!!!!

Jag håller med dig.. jag älskar oxå detta med tända ljus lite överallt & vara inne i värmen från öppna spisen & bara strosa runt & se ut på blåsten!!!

Hoppas att du mår bra & att du får en jätte bra Onsdag!!!!

Stor KRAM till dig från mig.. är så glad att jag har dig till min vän!!!!!!

Kram Tina<3

Gittan sa...

Hejsan
Vi har också sett Cellisten här och kan rekommendera den jag med. Har sett alla Wallanderfilmerna i och för sig,en del bra och en del mindre bra. Jag ska också ta en dans med snabeldraken idag och har en massa tvätt att ta hand om. Blev ju inte så mycket sånt när guldklimpen varit här i två dagar.
ha en bra fortsatt dag

Kramizar Gittan

Lilla Rummet sa...

Hej vännen! Ja, man märker att hösten är pågång, med blåst och regnrusk. Utemöblerna står fortfarande ute hos oss ännu, men rabatterna har gjort i ordning för vintern. Skönt när man kan tända lyktor både ute och inne och har det mysigt.
Ha en mysig onsdag
Kramiz Britt

Roses & Angels sa...

Tack vännen! Ja hylla blir bra i köket och ännu bättre sen när jag målat bordet och det också i vitt hihi. Allt väl med dig??? här har jag idéer så det sprutar och GUD jag skulle vilja öppna eget! Ha en fin dag kram

Lilla Rummet sa...

Är det när du skall följa någon blogg som rutan inte kommer upp eller har jag missuppfattat dig. När jag har testat kommer den rutan fram så man kan trycka att man vill följa den bloggen. Du får höra av dig igen om det är strul.
Kramiz Britt

Cc sa...

I* dag fck jag ta en dans med snabeldraken igen, blir så när man har en blandras hund. De fäller så man kunde göra en matta av allt som ligger på golvet och strumporna. Kram

Inka sa...

Hej, Rita!

Ja, jag har också fixat med utegrejerna. Så nu är den riktiga sommaren slut på riktigt...även om hösten är nog så fin. Men man känner i luften att det är höst nu. Luften är så klar och fin.

Ha en trevlig onsdagskväll


Kram Inka

Hemmet Är Min Borg sa...

å jag älskar denna tiden ,med tända ljus o kura i ,
härligt
kram

Inredningsfrun sa...

Hej på dig!!

Låter som att du hade sen mysig dag igår. Mysigt att du kallar dina barn för änglar!!! För det är ju precis vad barn är, små änglar!!!

Kram på dig från mig!!

// Inredningsfrun

Uttan sa...

Tack för filmtips!
Ja jag skulle också vilja se Flickan som lekte med elden.
Det blir mycket ljus nu men det är sååå mysigt!
Ha det gott!
Kram!

Frida sa...

Hej!
Här märks det också att det börjar mörkna tidigare på kvällarna. Håller med dig om att det är mysigt att tända ljus. Flickan som lekte med elden vill jag också se.
Hoppas du får en fortsatt bra vecka!
Kram Frida

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Visst är det mysigt att få tända ljus o ljuslyktor både inne o ute! Det hör hösten till! Många HöstKramar Therese

Älskade pion sa...

Jag har också köpt lite ute blommor och fixat lite,visar kanske lite bilder på det senare. :)Ha en skön dag vännen. kramar Ulrika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack för din fina hälsning, sånt värmer. Det var cellisten vi såg i söndags här hemma, den var jättebra. Ja du nu ska utemöblerna in, jag bär bara in stolarna. Bordet står ute året om, väger för mycket.
Ha en toppendag
Kramisar
AnnaMaria

Anonym sa...

Hej,
blev sååå glad att du vart in på min blogg(jag är ju så ny..)Visst är det härligt med hösten, alla årstider har ju sin charm men jag längtar till vi fått in alla utemöbler och jag fixat lite höstigt i urnor o korgar, känns som man får ett "höstlugn" i sig då..tänk att krypa upp i soffhörnet med en go bok och inga "måste göra"...
Kram Kram
Ewa