måndag 25 mars 2013

NY HÄRLIG VECKA !
Tjingeling darlings ! Måndag idag ny vecka och nys härliga möjligheter och påskvecka!!!! Wooohooo! Igår var jag och mina goa vänner och käkade brunch .Ja det var bara så himla mysigt .Nettan fyller ju år idag så vi tycker att det är mycket roligare att göra upplevelser som present .Ja det var bara så lyckat mycket gott att äta och dricka .Ja det var en lyxig och skön söndag.Sedan äkte vi hem till underbara Agneta och fortsatte med bubbel och jordgubbar .Ja det var en himla h.ä.r.l.i.g. söndag .Som kommer finnas i hjärtat ett tag framöver.Bara så härligt och mysigt .Idag blir det lite lätt träning .Ryggen har blivit mycket bättre men bäst att ta det lilla lugna så jag inte gör om samma misstag att gå ut för hårt.Önskar dej en härlig start på nya veckan påskveckan ha en skön måndag.Nu kör vi måndag girls.Pepp,pepp.KrAmAr Rita ♥.

5 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Låter som en härlig upplevelse för er:) Har du underbar sol idag också nu då! Nu kommer nog våren snaart! Ha det gott Rita! Kram Gunilla

Hajan sa...

God förmiddag lilla Rita, jaa ta det
lugnt nu så det inte bliver något
mer ryggont för Dig.

Det händer så fort allt nu för
tiden, men nu har vi lite,lite vår
i alla fall.
kram/ Hajan/

~ INA ~ Inas☆House sa...

Kikar in och vill önska dig en toppenfin start på veckan! ♥

Kraam
Ina

Mamma C sa...

Du ska ha en jättefin vecka du med.
Kram Mamma C

Prinsessorna på Bellevue sa...

Åh, vad skönt att ryggen din är aningen bättre och vilken toppendag ni har haft, tjejgänget! Bubbel och jordgubbar kan man ju stå ut med... Haha!

Kraam
Petronella