söndag 31 mars 2013

~~SOMMARTID~~.
Tjingeling alla underbara ! Hoppas att ni inte glömt att ställa om klockan alla fiiina. Igår blev det besök hemma jhos goa svärmor .Ja det var länge sedan vi var dit .Men vi var där och surrade och skrattade och hade det bara så mysigt .Svärmor bjöd på lite gott vin .Så du var det bäddat för utgång !!!  Åkte hem och fixa till mej .Ja det är bara så a.m.a.z.i.n.g. att gå ut och dansa träffa människor och ha skoj .Ja det blev en härlig kväll.Idag är jag lite trött men det kan jag bjuda på .Denna veckan har det ju varit mycket av att vara ute och ha skoj ♥.Idag skiner solen och det är bara så underbart.Så idag blir det först en långprommis sedan chilla o mysa.Önskar dej en fin påskdag med mycket kärlek o positiva saker .L♥VE Ritan ♥.


4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så roligt och gå ut och dansa, det gör vi alldeles för sällan.
Önskar dig en bra fortsättning på påsken.
Stor kram
AnnaMaria

Gunillasljusglimtar sa...

Mysigt med svärmorstid! DET saknar jag allt med både svärmor o lilla mamma! Underbart väder bara synd att :)) Jag får vänta lite med ljuständningen nu,det är lite för ljust..Tycker gubben är jättebra..hahaha..Kramis Gunilla

Mamma C sa...

Vilken påskafton du haft, och vilket väder vi haft idag. Nu kryper våren sakta på oss. Här missade vi sommartiden totalt. Så en hel timme gick förlorad.
Kram Mamma c

katha´s kortmakeri sa...

Låter som en härlig påskhelgen man blir glad av.
Ha de gott!
Kram Katha