lördag 28 september 2013

L.Ö.R.D.A.G.




H.A.P.P.Y. Lördag sweeties ! Vilken lyx det var att få sova till kl09 på morgonen ! Woohooo! Hoppas att du har sovit gott och länge och att du känner dej klar för att n.j.u.t.a. en härlig lördag .Besöket här hemma igår var kanontrevlig , i går var det xtra mysigt att få vara hemma och piffa ,lyssna på härlig musik och bara vara .Livet är bra sweet ! Sedan fixade jag kräftsoppa till kidzen ,sippade på lite gott vin  när jag fixade soppan ,hade tänt massor av ljus och den där rätta fredagsfeelingen kändes i hela kroppen l.o.v.e.l.y. Ja sedan var det dags att hoppa in i duschen för att göra sej klar för att åka på härligt mingel !Skulle bli hämtad ca kl 18.20 .Vi kom dit och Birgitta om äger butiken hade gjort så himla mysigt och butiken var fylld av massor av nyheter .Bara så skoj .Sedan bjöd hon på rött ,vitt vin massor av smarriga ostar ,kex .vindruvor ,nötter och även kaffe och kakor .Ja det var verkligen en superkväll som kommer finnas kvar i mitt hjärta länge !!!Blev bekant med en härlig kvinna som jag gillade från första stund ,ja det där klassiska att hur länge har vi känt varandra ? För så tycker jag att man känner med vissa människor .Ja hon var klockren .Så vi bytte nr alltid kul med nya bekantskaper och spännande vad det kan leda till !!!Tack goa Birgitta för en superkväll i din härliga butik .....Med himla mycket fint att titta på och en superkväll med härliga människor .Oj detta blev ett långt inlägg!!!!Önskar dej en looooovely lördag fylld av lyckliga stunder .PuSs & kRaM .










 

8 kommentarer:

Unknown sa...

Låter som en riktigt mysig och härlig kväll! Vad kul att se lite bilder på dig oxå, riktigt cool i håret är du snygging :)

Åh, sovmorgon lät inte fel, har nog inte sovit till nio på ca 4 år haha.

Önskar dig en fortsatt fin helg,
kram Catta

Hajan sa...

OJ DET VAR LÅNGT INLÄGG FRÅN DIG I DAG. SÅ TREVLIGT, JA JAG HAR HAFT DET BRA I DAG. HAFT HJÄLP AV MINA BARN , SÅ SKÖNT NÅGON GÅNG.

HA EN TREVLIG HELG NU ÖNSKAR HARRIET

Fröken Tindra sa...

Vilken härlig kväll det låter som!!
Hoppas att du har en skön helg.
Kram!

Änglarna finns sa...

Härlig fredag du hade! Visst är det mysigt med nya bekantskaper...och tänk att vissa känns som man känt hela livet!
Ha nu en fortsatt mysig lördagskväll!
Kram Annika

Madame Edith sa...

Vad fin du är :)

Kram Madame Edith

Tess på Tilda och Mamma sa...

Kolla fb har svarat på ditt meddelande/Theres på Tildasmamma.se

Browneyedgirl sa...

Fina bilder raring <3
Njut av söndagen nu =) Kram

Hanna sa...

Ha en fortsatt fin söndag.
Kram
Hanna